Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
    Аз само не разбирам как може да си я купил нова ида е на реални под 100 хил км и да я продаваш не цена която е нормалната за бангии нов внос.
    Иначе дано да е читава колата наистина
    На истински км. е колата Собственика я е пуснал на тая цена защото иска да си купува друга кола пак нова, а вика и на тая цена не се пребили да ми се обаждат хахахаха.

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Такъв е пазара.........затуй някой удрят бинго, а други реват....
    Баш.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• 147

Здравей.

Виждам я знаеш червената 147-ца. Звъннах, но не ми вдигнаха за жалост. Утре ще пробвам пак.

Един бърз въпрос ако имаш горе долу представа за предницата - оригиналните носачи предполагам изкарват докъм 100 иляди.

Карам Либра от 9 години и ще я сменям със 156ФЛ или 159, но смятам да направя подарък на майка ми със 147 че и изпопадаха пломбите с Ц2 на 16ки. Питам те за носачите понеже с либровото окачване съм наясно, но не и това на 147/156 оригиналното колко горе долу кара.Поздрави.
      Last edited by LYBRAtor; d.m.y г., 22:43.
      '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
      Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

• Колата е моя Окачването все още е оригинално, сменени са само два носача на 50хил км, май бяха предни горни. Сега има за смяна тампони на задни амортесьори, които Румен вече е поръчал. За всичко останало можеш спокойно да питаш него, последните 3-4 години колата е обслужвана само при него. Снощи не съм ти вдигнал защото не съм чул телефона, може днес да се чуем, когато ти е удобно
        147 1.6 TS

Comment

• смятай...гледах си носачите на моята и горните са с месеца и годината на колата,вероятността да са рецикл. в Италия според мен е нищожна,а тука оригинални ги е хвърлила на 50хил.км смях...

Comment

• Първоначално публикувано от _br4vo_ Покажи съобщение
            смятай...гледах си носачите на моята и горните са с месеца и годината на колата,вероятността да са рецикл. в Италия според мен е нищожна,а тука оригинални ги е хвърлила на 50хил.км смях...
            Не смях, а пътна настилка....
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Колеги колко според вас ще е читаво това ГТ http://m.mobile.bg/details/11450797740958094 ако някой знае нещо за колата да не се срамува
              Алфа Ромео 147 1,6 Т.Спарк 120 h.p.
              New Alfa GT 1.9 16V JTDm турбосамолет

Comment

• Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
                Колеги колко според вас ще е читаво това ГТ http://m.mobile.bg/details/11450797740958094 ако някой знае нещо за колата да не се срамува
                Колега, тази я гледах и е пълен дърак. Пребоядисвана на места, има проблеми с електрониката и имаше пауър бокс.
                Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 150hp 2005
                Alfa Romeo 146 TD 90hp 1999

Comment

• Някой да знае нещо за тази или някой да я е гледал ? http://www.mobile.bg/11434711930724682
                  159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

• за тия пари, един прост АСР да няма, за ВДЦ да не говорим. Давай към следващата.
                    ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщение
                      Колега, тази я гледах и е пълен дърак. Пребоядисвана на места, има проблеми с електрониката и имаше пауър бокс.
                      Благодаря колега търся читаво ГТ но, по обяви като гледам май не са много а за тази някакво мнение http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=c0zitq

Comment

• Първоначално публикувано от Ханкоо Покажи съобщение
                        Благодаря колега търся читаво ГТ но, по обяви като гледам май не са много а за тази някакво мнение http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...3&slink=c0zitq
                        За нея щях да ти казвам. Изглежда много добре, но не съм я гледал, защото исках с кожа. Отиди я огледай.

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                          Аз само не разбирам как може да си я купил нова ида е на реални под 100 хил км и да я продаваш не цена която е нормалната за бангии нов внос.
                          Иначе дано да е читава колата наистина
                          Много просто,ако я пуснеш на някаква реална цена за самата кола и няма кои да попита за нея.Тези дни един познат взе от шефа си едно ГТ на реални малко над 100х.със сменени ролки и ремъци и чисто нови зимни гуми и кукумолатор за 8500.Познаите какъв беше интереса към колата-нулев,продаваше се от лятотоако някои я е гледал номера и е СА3555АВ.Реално нов внос за около 6хил + обслужване и гуми и пак е толкова пари,но получаваш кола на 300-500х.км
                          Lancia Lybra 2,4jtd 10V 103kw++

Comment

• Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщение
                            Много просто,ако я пуснеш на някаква реална цена за самата кола и няма кои да попита за нея.Тези дни един познат взе от шефа си едно ГТ на реални малко над 100х.със сменени ролки и ремъци и чисто нови зимни гуми и кукумолатор за 8500.Познаите какъв беше интереса към колата-нулев,продаваше се от лятотоако някои я е гледал номера и е СА3555АВ.Реално нов внос за около 6хил + обслужване и гуми и пак е толкова пари,но получаваш кола на 300-500х.км
                            Напълно подкрепям, според мен ГТ за под 6500-7000 неможе да е напълно читаво.
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
                            DUCATI Monster
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• Какво се разбира под читаво? Чисто нова кола за без пари? Аз купих най- евтината gt. Двигателя и окачването и са чук, всичко си и работи перфектно. Външно има 2-3 вдлъбнатини все едно от градушка. Трябваше ли да дам 8000, защото за 8к са читави?

Comment

• Първоначално публикувано от chlorofil Покажи съобщение
                                Какво се разбира под читаво? Чисто нова кола за без пари? Аз купих най- евтината gt. Двигателя и окачването и са чук, всичко си и работи перфектно. Външно има 2-3 вдлъбнатини все едно от градушка. Трябваше ли да дам 8000, защото за 8к са читави?
                                Колега чисто информативно като си взел най-евтиното на пазара колко пара му наби след това?

Comment

Working...
                                X